Termeni si Conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

I. Definitii termeni

CUMPĂRĂTOR

Persoană fizica sau juridica ce efectueaza o Comandă in vederea achizitionarii de Produse comercializate prin intermediul site-ului  www.intermobilifurniture.ro

VÂNZĂTOR

INTERMOBILI FURNITURE , cu sediul în oraș Pantelimon, Str. Plutei, Nr. 5, jud. Ilfov înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J 23 / 614 / 2020, Cod de înregistrare fiscal 42237151, având email: office@intermobilitifurniture.ro si care operează website-ul: www.intermobilifurniture.ro

PRODUSE

Orice produs care urmează a fi furnizat de către Vanzator Cumparatorului, respectiv piese si ansambluri de mobilier, accesorii birou, tapiterie , achiziționate de către Cumpărător, conform descrierii aferente documentației producătorilor, ale căror caracteristici au fost agreate de catre acesta și inscrise în comandă, email, respectiv factură.

COMANDĂ

Un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumparatorul doreste sa achizitioneze Produsele comercializate de Vanzator si sa efectueze plata acestora, iar Vanzatorul este de acord să le livreze.

CONTRACT

Un acord de vointa intervenit intre Vanzator si Cumparator cu privire la Produsele comandate de catre acesta din urma, cu respectarea si aplicarea Termenilor si conditiilor prezente.

SPECIFICAȚII

Descrierile Produselor asa cum sunt precizate in comanda/respectiv in factura.

 

II. Contract

Prezentul document tine loc de contract de vanzare bunuri si reglementeaza din punct de vedere juridic raportul Vanzator si Cumparator. Acest Contract este incheiat la distanta, fara prezenta fizica simultana a celor doua parti.

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile pe site.

Cumparatorul va fi informat de catre Vanzator cu privire la inregistrarea comenzii, urmand ca aceasta sa fie considerata acceptata si finalizata atunci cand va exista o confirmare scrisa ( email sau SMS) din partea Vanzatorului.

Comanda se consideră validă numai după confirmarea de către Vânzător a disponibilității stocului, a prețului precum și a caracteristicilor produselor solicitate de Cumpărător, respectiv a personalizarii Produselor.

Vanzatorul nu este obligat sa accepte Comanda Clientului in cazuri precum: lipsa Produsului din stoc, datele furnizate de catre Cumparator sunt nereale, incomplete sau incorecte, Vanzatorul are indoieli cu privire la veridicitatea sau seriozitatea Comenzii.
Pentru indeplinirea si executarea Contractului, prin inregistrarea si plasarea unei comenzi pe Site, Cumparatorul isi da acordul cu privire la formele de comunicare si contactare a acestuia de catre Vanzator, respectiv e-mail si/sau telefonic in legatura cu comanda plasata.
Vanzatorul are dreptul de a modifica unilateral cantitatea de Produse din comanda plasata de Cumparator cu informarea si acceptul prealabil al acestuia. In cazul in care Cumparatorul nu este de acord cu respectiva modificare, Comanda se considera anulata de drept, Cumparatorul neputand emite niciun fel pretentii de nicio natura fata de Vanzator.

Dreptul de proprietate si riscul de pierdere sau de deteriorare asupra Produselor comandate se transfera catre Cumparator in momentul in care acesta sau o persoana terta desemnata de acesta, alta decat curierul, intra in posesia fizica a Produselor, dupa efectuarea platii de catre Cumparator.  Prin efectuarea Comenzii Cumparatorul accepta complet si neconditionat Termenii si Conditiile publicate pe Site.

Obiectul Contractului

Îl constituie vânzarea Produselor, în conformitate cu disponibilitatea stocului, prețul și caracteristicile menționate de Cumparator in momentul validarii comenzii.

Prețul Contractului

Îl constituie prețul vânzării Produselor cuprins în comanda validată prin confirmarea de către Vânzător. In cazul in care exista erori sau disfunctionalitati ale site-ului, iar pretul afisat nu este cel real, Vanzatorul va informa Cumparatorul, in procesul de validare a comenzii, urmand ca acesta de urma sa confirme daca este de acord sau nu.

Preturile nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica altfel pe site.

Modalități de plată

Prețul Contractului poate fi efectuat prin plata online cu cardul sau ordin de plata, in baza facturii proforme emise de Vanzator.

Avand in vedere ca cea mai mare parte a produselor comercializate de Vanzator se realizate la comanda personalizata, dupa validarea comenzii si in urma emiterii facturii proforme, Cumparatorul va achita un avans, urmand ca inainte de livrarea produselor sa se efectueze plata integrala.

Livrarea Produselor

Vânzătorul va anunța Cumpărătorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării. Dacă termenul de livrare este modificat de către producător, ori de către alte entități, (autorități vamale, transportatori), acesta va informa de îndată Cumpărătorul cu privire la modificarea intervenită (excepție prevăzută de art. 18 din O.U.G. nr. 34 /2014, alin. 1).

Vânzătorul, în cazul în care nu poate livra produsele comandate motivat de faptul că acestea nu mai sunt disponibile, va informa Cumpărătorul despre aceasta indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către Cumpărător pentru produsul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 30 de zile calendaristice.

Termenele de livrare sunt afișate pe site la fiecare produs și variază în funcție de produs. Cu toate acestea, termenele de livrare pot fi modificate unilateral de către Vânzător în cazul în care acestea sunt afectate de întârzieri ale transportului datorate unor situații mai presus de puterea de control a Vânzătorului.

Livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către Cumparator în formularul de comandă, utilizând curieratul extern sau echipa internă de livrare.

Toate produsele Vânzătorului se livrează demontate (cu excepția produselor realizate dintr-o singură componentă), în colete, pentru a putea fi transportate în siguranță. Vânzătorul va pune la dispozitia Cumparatorului modul de utilizare și funcționare a produselor cumpărate, prin scheme și instrucțiuni de montaj.

Cumpărătorul are obligația să verifice din punct de vedere cantitativ și calitativ coletele, precum și a componentelor fragile ambalate (piese din sticlă). Obiectiunile referitoare la eventualele nereguli sau lipsuri cu privire la integritatea coletelor (cutii deteriorate, sparte, pachete rupte, umede etc.) si a Produselor aferente acestora se vor face in momentul livrarii prin intocmirea unui proces verbal de constatare si prin refuzul primirii.

Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte, nu vor putea fi luate in considerare. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna, iar confirmarea o reprezinta semnatura de pe documentele de transport si factura.
Cumparatorul este unicul raspunzator de corectitudinea, realitatea si legalitatea datelor completate in Contul sau, aceste date fiind in mod automat cuprinse in facturile emise pentru Produsele achizitionate de acesta. Completarea Contului de catre Cumparator cu date eronate sau incomplete, fata de prevederile legii si ale Termenilor si Conditiilor precum si consecintele acestor fapte cad in sarcina exclusiva a Cumparatorului.

Pretul unitar si total, modalitatea de plata precum si termenul de plata sunt specificate pentru fiecare Comanda in parte in procesul de transmitere a acesteia.

Retur

Conform dispozitiilor OUG nr.34/2014, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

Clientul este informat asupra faptului că, în cazul în care produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau, după caz, electrice, accesorii lipsă,  Vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la data solicitării returului, sub beneficiul receptiei cantitative si calitative a returului, conform prezentei politici, prin aceeași metodă de plată.

Clientul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor.
Clientul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate după specificațiile și instrucțiunile Cumpărătorului sau personalizate distinct (culoare,dimensiune ,etc) pentru acesta produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu și nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.

Potrivit dispozitiilor aceleiasi Ordonante, in situatia in care Cumparatorul returneaza Produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, Vanzatorul are dreptul sa aprecieze asupra acestei diminuarii si sa scada proportional cu aceasta suma returnataCumparatorului.
Vanzatorul va rambursa Cumparatorului suma achitata de acesta din urma in termen de maxim 14 zile de la data informarii Intermobili de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata Cumparatorului, prin restituire, in contul bancar indicat de acesta in cererea de retur. In cazul platii online, banii vor fi returnati in contul din care a fost efectuata plata.
Rambursarea sumei catre Cumparator ca urmare a exercitarii de catre acesta a dreptului de retragere din Contract poate fi amanata pana la confirmarea primirii de catre Vanzator a bunurilor.

III. Garantii

Vanzatorul asigura si garanteaza conformitatea bunurilor achizitionate, declarand pe propria raspundere ca produsele comercializate nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu OG nr. 20/2010 privind stabilirea unor masuri pentru aplicarea unitara a legislatiei Uniunii Europene.

Vânzătorul se angajează să livreze produsul conform cu descrierea din cadrul site-ului Intermobili Furniture și cu calitățile și caracteristicile înscrise în factură. Produsul este considerat neconform dacă nu are aceleași calități precum este descris în cadrul site-ului Intermobili Furniture sau dacă nu are calitățile și caracteristicile înscrise în factură. Răspunderea vânzătorului este angajată dacă lipsa de conformitate a produsului apare într-un termen de 2 ani calculat de la data livrării și dacă Cumpărătorul informează Vânzătorul despre apariția lipsei de conformitate în termen de 2 zile de la data la care a constatat-o. În cazul în care la livrare se constată o lipsă de conformitate a unui produs din factură, Cumpărătorul are dreptul de a cere repararea într-o perioadă rezonabilă sau înlocuirea produsului.

Produsele Intermobili sunt considerate conforme in urmatoarele situatii:

* corespund descrierii facute pe Site, caracteristicilor indicate in factura sau scopului specificat de catre Intermobili si acceptat de Cumparator la momentul plasarii comenzii
* corespund scopului pentru care sunt utilizate in mod normal produse de acelasi tip;
* corespund unor parametri de calitate si performanta normale, la care Cumparatorul se poate astepta in mod rezonabil, avand la dispozitie informatiile prezentate pe Site si natura Produsului;

Produsele nu pot fi considerate neconforme (garantia devine nula)daca:
* in urma montajului, instalarii, transportului sau manipularii de catre Cumparator sau terti au fost deteriorate (lovite, sparte, ciobite, zgariate);

* au fost folosite in alte scopuri sau conditii decat cele pentru care au fost produse;

* au fost modificate ( interventii privind structura, forma, culoarea sau destinatia acestora) sau reparate ( taiere, perforare, lipire, vopsire,cusut);
* nu au fost utilizate, intretinute, curatate sau asamblate corespunzator sau nu au fost respectate Instructiunile producatorului in acest sens;
* sunt fabricate ori realizate din materiale naturale (lemn masiv, piele, furnir etc.), situatie in care pot avea diferente, lipsa de uniformitate ori particularitati in privinta culorii, texturii, finisajului. Cumparatorul intelege si este de acord ca Produsele nu pot fi fabricate ori realizate identic, iar cele din lemn pot prezenta noduri si mici crapaturi sau ca pot dezvolta in timp crapaturi. Lemnul nu trebuie pastrat in conditii de umiditate ridicata si/sau temperatura de sub 18 grade sau peste 30 de grade;
* au suferit deteriorari ca urmare a unei depozitari inadecvate ( conditii de umiditate, amplasare langa surse de caldura sau in aer liber);
* se matuiesc sau devin lucioase ca urmare a uzurii in timp, in conditii de utilizare normala. Acelasi lucru se aplica si stofei sau pieii de la canapele si saltele care se pot intinde sau increti dar si umpluturilor de burete, spuma, latex etc. care se pot tasa (in primele luni de utilizare, fenomenul de tasare al pernelor/saltelelor este normal, aparitia unor cute ale tapiteriei fiind normala in acest context). In timpul transportului sau datorita ambalarii riguroase, buretele se poate tasa, iar pentru revenirea la forma normala se recomanda neutilizarea lor pentru 24-48h si modelarea umpluturilor din perne prin scuturare si/sau lovire usoara;
* s-au decolorat totala sau partiala ca urmare a unei expuneri de durata la soare, intemperii ori alte surse puternice de lumina si/sau caldura;
* cumparatorul a fost informat la momentul achizitionarii Produsului si a primit o reducere a pretului pentru neconformitatea respectiva;

După efectuarea livrării Cumpărătorul nu mai poate invoca deficiențe cantitative sau deficiențe pe care, în mod rezonabil, nu putea să nu le vadă la momentul livrării (ciobituri, zgârieturi, rosături, fire trase, componente îndoite, pete de murdărie). Spargerea produselor sau componentelor din sticlă sau zgârierea produselor după recepție sunt riscuri asumate integral de Cumpărător.

Orice reclamație va fi însoțită de factura produsului. În termenul de garanție Cumpărătorul are dreptul de a cere repararea gratuită, într-o perioadă rezonabilă sau înlocuirea produsului cu deficiențe calitative, dacă aceste deficiențe nu sunt cauzate de nerespectarea de către Cumpărător a instrucțiunilor de utilizare și întreținere. În funcție de disponibilitatea producătorului și de locul unde a fost fabricat produsul, Vânzătorul își va impune să repare sau să înlocuiască produsul, pe durata garanției într-un termen cât mai rapid posibil.

Produsul înlocuit beneficiază de aceeași garanție ca și un produs nou.

Transportul produselor de către Vânzător la sediul indicat de Cumpărător nu face obiectul facturii ce conține produsele și nu sunt incluse în prețul plătit de Cumpărător.

Produsele sunt în proprietatea Vânzătorului, până la livrarea efectivă a acestora. Livrarea efectivă este confimată prin semnătura de primire a Cumpărătorului pe factura fiscală pentru comenzile expediate cu echipa internă de livrare sau documentul de transport furnizat de curier.

Pentru orice categorie de produse sunt strict interzise:
-dezambalarea folosind obiecte tăioase sau dure;
-frecarea de alte suprafețe sau cu substanțe (soluții de curățare) abrazive;
-folosirea sau păstrarea produselor în medii umede sau la temperaturi sub 0 grade Celsius precum și în medii cu variații mari de temperatură;
-așezarea produsului lângă surse de căldură (distanța de gardă este de 1m) în afară mobilierului de bucătărie proiectat în acest scop;
-folosirea produselor de curățare care conțin acizi, petrol, gaz, detergenți, solvenți chimici sau alcool (orice soluție trebuie încercată întâi pe o suprafață mică, ascunsă);
– udarea produselor (curățați cu o cârpă ușor umezită într-o soluție de apă cu săpun -50% apă, 50% săpun lichid pH neutru – apoi ștergeți imediat cu o cârpă uscată);
-împingerea mobilierului (mobilierul demontabil trebuie demontat);
-roluirea, îndoirea sau curbarea saltelelor la transport și manipulare;
-folosirea mobilierului în alt scop decât cel pentru care a fost proiectat.

VIII. CONFIDENTIALITATE. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform politicilor Intermobili de confidentialitate si siguranta a informatiilor furnizate, Vanzatorul va pastra confidentialitatea tuturor informatiilor pe care Cumparatorul le transmite acestuia in limitele legii.

Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in urmatoarele situatii:

 1. Informatiile sunt sau devin disponibile publicului altfel decat prin dezvaluirea de catre Vanzator;
 2. Informatiile sunt dezvaluite ca urmare a aprobarii scrise din partea Cumparatorului sau ca urmare a unei hotarari judecatoresti; c. Informatiile sunt solicitate de catre o autoritate care prin lege are dreptul sa solicite dezvaluirea unor astfel de informatii;
  Intermobili nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardurile bancare ale Cumparatorilor. Procesarea acestor date de card in cazul platilor online se face exclusiv prin intermediul platformei de platisecurizate.
 1. FORTA MAJORA

Orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil, care face imposibila, total sau partial, executarea oricareia dintre obligatiile oricarei Parti ce deriva din prezentul Contract va fi considerat forta majora si va exonera de responsabilitate Partea care o invoca.
Daca in termen de 15 zile de la data producerii evenimentului de forta majora, acesta nu inceteaza oricare din parti va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

 1. DISPOZITII FINALE

INTERMOBILI FURNITURE vinde doar pe teritoriul României.
Reclamatiile cu privire executarea acestui Contract, notificarile, precum si corespondenta dintre parti se vor face in scris, in limba romana, (prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire si continut declarat, prin e-mail cu confirmarea continutului acestuia etc.), la adresele indicate de parti conform Contractului.
Prezentul Contract este supus legii romane.

Litigiile cu privire la interpretarea, incheierea, modificarea, executarea sau incetarea Contractului se vor solutiona pe cale amiabila. In situatia in care partile nu vor ajunge la un acord in termen de 30 de zile de la data aparitiei litigiului, acestea se vor adresa instantelor de judecata romanesti competente din Judetul Ilfov.
Partile convin asupra faptului ca, in cazul in care oricare din prevederile prezentului Contract este declarata nula, ilegala, nevalabila sau inaplicabila, in conformitate cu legea romana, celelalte prevederi ale Contractului nu vor fi afectate sau prejudiciate de catre acestea.

Dispozitiile cuprinse in Termeni si Conditii pot fi modificate oricand de catre Vanzator, fara notificarea ori informarea expresa a Utilizatorilor sau Cumparatorilor, aceste dispozitii fiind opozabile Utilizatorilor sau Cumparatorilor de la data afisarii in Termeni si Conditi.

 

TERMENI DE UTILIZARE

 

Termenii de utilizare și toate documentele la care se face referire în acest document stabilesc termenii și condițiile în care vi se permite să utilizați site-ul nostru web intermobilifurniture.ro .

Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare. Termenii de utlizare sunt valabili începând cu data de 23.05.2018

Citiți cu atenție acești Termeni de Utilizare. Vă recomandăm să imprimați o copie pentru a o adăuga în arhivele dvs., precum și copii ale versiunililor viitoare ale acesteia, deoarece aceasta va fi actualizată în timp. În cazul în care, din orice motiv, nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare sau nu doriți să aderați la ei, trebuie să nu accesați sau să nu utilizați site-ul nostru.

Cuprins

 • Detalii despre noi
 • Răspunderea dvs. pentru alte persoane care accesează website-ul nostru utilizând dispozitivul sau conexiunea dvs. la internet
 • Disponibilitatea website-ului nostru
 • Modificări pe care le putem aduce acestor Termeni de utilizare și alte documente
 • Detaliile contului dvs.
 • Dreptul de returnare a produselor cumparate
 • Proprietatea materialelor prezente pe website-ul nostru
 • Utilizări permise ale materialelor website-ului nostru
 • Utilizări interzise ale website-ului nostru
 • Link-uri către website-ul nostru
 • EXCLUDERI ȘI LIMITĂRI ALE RĂSPUNDERII
 • DESPĂGUBIRI
 • RESPUNDERI
 • RESTRICȚII REFERITOARE LA VÂRSTĂ

Legea și jurisdicția în vigoare.

Detalii despre noi.

INTERMOBILI FURNITURE , cu sediul în oraș Pantelimon, Str. Plutei, Nr. 5, jud. Ilfov înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J 23 / 614 / 2020, Cod de înregistrare fiscal 42237151, având email: office@intermobilitifurniture.ro operează website-ul: https://www.intermobilifurniture.ro/ .

Responsabilitatea dvs. față de persoanele care accesează website-ul nostru folosind dispozitivul sau conexiunea dvs. la internet.

Trebuie să vă asigurați că orice persoană care accesează website-ul nostru de pe computerul sau dispozitivele dvs. sau care are permisiunea sau posibilitatea de a accesa website-ul nostru de pe computerul sau dispozitivele dvs., sau care utilizează conexiunea dvs. la internet, sunt conștiente de acești Termeni de utilizare și de orice alt document menționat în cadrul acestor Termeni și că aceste persoane sunt, de asemenea, de acord să respecte acești Termeni de utilizare. Dacă, din orice motiv, aceste persoane nu sunt de acord cu acești Termeni de utilizare, ele trebuie să nu acceseze sau să utilizeze website-ul nostru și nu trebuie să le permiteți să facă acest lucru.

Disponibilitatea website-ului nostru.

Nu garantăm și nu oferim garanții că:

Website-ul va fi disponibil în orice moment sau din orice locație geografică;

b) Accesul dvs. pe site va fi continuu sau neîntrerupt;

c) Website-ul va fi accesibil sau optimizat pentru toate browserele, computerele, tabletele, telefoanele etc.

Ne rezervăm dreptul de a suspenda accesul în intregime sau partial la website din orice motiv, inclusiv din motive comerciale sau operaționale, cum ar fi îmbunătățirea aspectului sau funcționalității website-ului, actualizarea de conținut, întreținerea periodică sau rezolvarea oricăror probleme pe care le-am putea întâmpina.

Website-ul nostru este furnizat numai utilizatorilor din Romania. Deși este posibilă accesarea website-ului din alte țări, nu facem nicio declarație legată de conformarea website-ului nostru la cerințele legale în vigoare din orice altă jurisdicție în afară de România.

Modificări pe care le putem aduce acestor Termeni de utilizare și alte documente.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic acești Termeni de utilizare, Politica de confidențialitate, Politica privind cookie-urile și orice alt document menționat de oricare dintre acestea. Putem schimba Termenii de Utilizare și alte documente pentru orice motiv, inclusiv ca să:

(a) reflecte orice schimbări în modul în care ne desfășurăm afacerea;

(b) luăm în considerare orice modificări pe care le facem pe website-ul nostru, incluzând, insă fără a ne limita la, orice noi caracteristici sau funcționalități pe care le furnizăm, orice ajustări ale mijloacelor prin care vă furnizăm notificări sau orice modificări aduse conținutului, scopului sau disponibilității site-ului web;

(c) descriem cu exactitate activitățile noastre actuale de prelucrare a datelor, astfel încât să fiți la curent cu ultimele noastre practici;

(d) vă informăm despre orice schimbări în modul în care utilizăm cookie-uri sau tehnologii similare de colectare a informațiilor; sau

(e) ne asigurăm că documentația noastră respectă și va respecta în continuare toate legile, reglementările și îndrumările actuale și viitoare aplicabile.

În cazul în care acest lucru este cerut de lege, vă vom informa cu privire la orice modificare a acestor Termeni de utilizare sau a celorlalte documente la care se referă, prin publicarea unui anunț pe website și/sau prin postarea unei versiuni actualizate a acestor Termeni de utilizare sau a altor astfel de documente pe site-ul nostru cu o nouă dată efectivă indicată la începutul acestora.

Dacă alegeți să continuați să accesati website-ul nostru după ce ne-am actualizat Termenii de utilizare, sunteți de acord să respectati aceste versiuni actualizate. Veți fi notificat în prealabil asupra actualizărilor efectuate. Acceptați, de asemenea, că prin continuarea accesului la website-ul nostru după actualizarea politicii de confidențialitate și/sau a politicii privind cookie-urile, practicile stabilite în acele politici actualizate se vor aplica procesării datelor dvs. și utilizării cookie-urilor și tehnologiilor similare.

Trebuie să verificați acești Termeni de utilizare și toate celelalte documente la care se referă acesta de fiecare dată când accesați website-ul nostru, pentru a ne asigura că sunteți conștient de termenii care se aplică în acel moment.

Data la care au fost modificate ultima dată acești Termeni de utilizare și/sau orice alte documente (inclusiv politica noastră de confidențialitate și politica privind cookie-urile) este prezentată în partea de sus a documentului respectiv sub denumirea de „dată efectivă” a documentului.

Proprietatea materialelor prezente pe website-ul nostru.

Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală de pe website-ul nostru și conținutul său sunt fie deținute de noi, fie licențiate către noi. Toate aceste drepturi sunt protejate de legile privind proprietatea intelectuală din Romania, iar toate drepturile sunt rezervatede către noi. Orice utilizare a website-ului și a conținutului acestuia, cu excepția cazului în care este autorizată în mod expres în acest document, este strict interzisă. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate de noi.

Mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile și alte marci deținute de terți și folosite sau expuse pe sau prin intermediul website-ului nostru (denumite colectiv „Mărci terțe”) pot fi mărci ale proprietarilor lor, care pot sau nu să ne aprobe sau să fie afiliați cu sau legați de noi. Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres în acești Termeni de utilizare sau în termenii furnizați de proprietarul unei mărci terțe, nici o afirmație din cadrul acestor Termeni de utilizare sau din cadrul website-ului nostru nu poate fi interpretată ca acordând, prin deducție sau altele, orice licența sau drept de a utiliza oricare dintre mărcile noastre sau oricare marcă terță care este utilizată sau afișată pe site, fără a primi anterior permisiune în scris. Vom beneficia exclusiv de orice beneficiu generat prin utilizarea mărcilor noastre.

Informații și conținuturi de pe site-ul nostru furnizate în baza unei relații de independență.

a) Website-ul nostru este pus la dispoziție pentru a vă oferi informații generale despre noi, despre afacerea noastră și despre orice produse sau servicii pe care le oferim periodic. Nu facem website-ul nostru disponibil pentru alte scopuri, cu excepția cazurilor prevăzute expres în acești Termeni de utilizare.

b) Conținutul site-ului nostru nu este conceput ca sfat. Nu trebuie să vă bazați pe niciun conținut al site-ului nostru în orice scop și trebuie să căutați consultanță profesională independentă înainte de a decide să va bazați orice acțiune pe orice conținut disponibil pe site-ul nostru.

c) Nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită, că orice conținut sau materiale disponibile pe site-ul nostru sunt exacte, complete sau actualizate periodic.

Utilizări permise ale materialelor website-ului nostru.

a) Conținutul de pe site-ul nostru este furnizat numai pentru uz personal, privat și necomercial. Puteți să imprimați sau să distribuiți conținutul de pe website-ul nostru în scopuri personale, private și necomerciale, și puteți face pe ceilalți din cadrul organizației dvs. conștienți de conținutul de pe website-ul nostru. Nu puteți extrage, reproduce sau distribui conținutul website-ului nostru în alte scopuri fără consimțământul nostru scris prealabil.

b) Ori de câte ori imprimați, descărcați, distribuiți sau transmiteți conținut de pe website-ul nostru altor persoane, trebuie să nu faceți nicio adăugire sau să ștergeți sau să modificați textul de pe site-ul nostru, trebuie să nu modificați nicio imagine, în orice mod, să nu eliminați niciun text însoțitor de pe astfel de imagini, materiale sau grafice și trebuie să vă asigurați că tot conținutul transmis unei părți terțe este o reprezentare exactă a conținutului așa cum apare pe site-ul nostru.

c) Este interzis să utilizați orice tehnologie de extragere sau minare a datelor, sau orice alte instrumente similare ale terților pentru extragerea sau reproducerea oricăror date sau conținut de pe site-ul nostru fără consimțământul nostru prealabil scris.

d) Ori de câte ori transferați orice conținut sau materiale de pe site-ul nostru către oricine, trebuie să ne creditați ca autori ai unui astfel de conținut sau materiale (sau alți autori, ori de câte ori au fost creditați de noi) în momentul în care transmiteți acest conținut sau materiale.

Utilizări interzise ale website-ului nostru.

a) Este interzis să reproduceți, să duplicați, să copiați sau să revindeti orice parte a site-ului nostru sau a vreunui conținut de pe site-ul nostru, cu excepția cazului în care acest lucru este permis în mod expres în acești Termeni de utilizare.

b) Fără consimțământul nostru prealabil scris, este interzis să accesati, să interveniti, să distrugeti sau să perturbati în vreun fel:

– site-ul nostru sau orice parte componenta a acestuia,

– sistemele noastre,

– orice hardware sau echipament sau oricare dintre rețele pe care este găzduit site-ul nostru,

– orice software pe care îl folosim pentru a crea sau a modifica site-ul web sau pentru a vă pune la dispoziție site-ul

– sau orice hardware, echipament, rețea, server, software sau tehnologie deținute sau operate de noi sau de orice terță parte.

c) Trebuie să utilizați website-ul nostru numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni de utilizare. Este interzisă utilizarea website-ulului nostru:

a) pentru orice scop ilegal sau care încalcă în orice fel legile sau reglementările aplicabile, locale, naționale sau internaționale;

b) pentru orice scop fraudulos;

c) pentru efectuarea oricărei publicități nesolicitate sau neautorizate sau a unei comercializări directe sau indirecte către oricine prin orice mijloace;

(d) pentru încarcarea, găzduirea sau transmiterea de viruși, malware, adware, spyware, worms, Trojan horses, loggers, bombe logice sau alte programe sau coduri dăunătoare care ar putea afecta utilizarea sau operarea site-ului nostru web, hardware-ului sau sistemelelor noastre

e) pentru comunicarea cu sau pentru vătămarea copiilor; sau

f) în orice mod sau pentru orice scop care încalcă acești Termeni de utilizare sau termenii oricărora dintre documentele la care se referă acești Termeni de utilizare.

g) Este interzisă transmiterea oricarei informații despre dvs. dacă aveți sub 18 ani sau despre oricare altă persoană care este:

sub vârsta de 18 ani;

dacă au vârsta de 18 ani sau mai mult, în cazul în care nu ați primit consimțământul scris în prealabil de a transmite informații despre ele.

h) Este interzis să ne transmiteți informații care sunt considerate „informații personale sensibile”. „Informații personale sensibile” sunt informații despre dvs. sau despre orice altă persoană care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau filosofice, calitatea de membru al sindicatelor sau care sunt date genetice, date biometrice, informații care privesc sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală.

i) Dacă ne transmiteți în mod accidental sau intenționat astfel de informații, va fi considerat că v-ați dat acordul prelucrării acestor informații pe baza articolului 9 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor (Regulamentul (UE) 2016 / 769).

Legături către alte site-uri Web.

a) Link-uri cu conținut sau site-uri terțe pot apărea pe site-ul nostru periodic. Nu suntem responsabili pentru conținutul oricăror website-uri accesibile prin intermediul oricărui link (link-uri) de pe site-ul nostru. Orice conținut de pe site-uri web ale unor părți terțe este în afara controlului nostru și nu garantam că un astfel de conținut este potrivit pentru utilizare sau vizualizare, legal sau corect.

b) Orice website al unei părți terțe accesibil printr-o legătură pe site-ul nostru poate colecta și procesa informațiile dumneavoastră. Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de activități de prelucrare a datelor realizate de un site web terț care este legat de site-ul nostru și nu ne asumam răspundere cu privire la aceste informații. Trebuie să verificați politica de confidențialitate a unei astfel de parte terță pentru a stabili modul în care aceasta poate utiliza informațiile dvs. înainte de a vă decide să utilizați website-ul și caracteristicile sale..

Link-uri către site-ul nostru.

a) Este interzis să publicați link-uri către site-ul nostru pe alte website-uri deținute de dvs. fără consimțământul nostru prealabil scris.

b) În cazul în care ați obținut consimțământul de a publica link-uri către site-ul nostru:

– puteți publica link-uri către site-ul nostru pe alte website-uri deținute de dvs, cu condiția ca aceste website-uri și utilizarea oricăror legături către website-ul nostru să respecte acești Termeni de utilizare;

– ori de câte ori publicați un link către website-ul nostru pe orice alt site, sunteți de acord că veți face acest lucru într-o manieră adecvată și nu în vreun fel defăimător sau disprețuitor față de noi, care poate provoca prejudicii pentru noi sau afacerea noastră;

– este interzis să publicați link-uri catre site-ul nostru pentru a sugera orice formă parteneriat, colaborare, afiliere, relație de afaceri, cu noi în cazul în care această afiliere nu există și în orice caz, în prealabil trebuie obținut un consimțământ scris.

c) Ne putem retrage permisiunea de a publica link-uri catre website-ul nostru în orice moment. În cazul în care vă retragem permisiunea de a publica link-uri către website-ul nostru și vă informăm despre acest lucru, trebuie să eliminați imediat orice link către site-ul nostru.

Dreptul de returnare a produselor cumparate
Potivit legislatiei in vigoare, Consumatorul are dreptul sa notifice în scris intermobilifurniture.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in pose sia fizica a produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la data încheierii contractului.
Singurele costuri ce revin consumatorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor.

Returul se face de catre consumator la adresa specificata de Intermobili Furniture

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza Intermobili Furniture cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul poate alege una dintre urmatoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere tip (conform OUG 34/2014 ) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract
Clientului care a notificat Intermobili Furniture privind intentia de returnare, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Intermobili Furniture decizia sa de retragere din contract.

Conform OUG 34/2014, produsele realizate la comandă personalizată nu beneficiază de dreptul de retur.
Produsele Intermobili Furniture, care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.

EXCLUDERI ȘI LIMITĂRI ALE RĂSPUNDERII.

Nu ne limităm răspunderea față de dvs. în cazul în care ar fi ilegal să facem acest lucru, de exemplu, pentru deces sau vătămare corporală cauzată de neglijența noastră. În cazul în care legea aplicabilă nu permite ca toate limitele de răspundere de mai jos să se aplice, limitările se vor aplica numai în măsura maximă permisă de legea aplicabilă.

ÎN NICIUN CAZ ȘI SUB NICI O CIRCUMSTANȚĂ NU VOM FI (INCLUZÂND FIRMELE MAMĂ, SUBSIDIARELE, AFILIATELE, OFEIȚERII, DIRECTORII, MEMBRII, ANGAJAȚII SAU AGENȚII) RESPONSABILI FAȚĂ DE DVS. PENTRU NICI O PIERDERE, PAGUBĂ (FIE DIRECTĂ, INDIRECTĂ, PUNITIVĂ, ACTUALĂ, ACCIDENTALĂ, SPECIALĂ, SAU ALTELE), COSTURI, OBLIGAȚII SAU PENALITĂȚI, FIE CONTRACTUALE, DE PREJUDICIU, DE ÎNCĂLCARE A DREPTURILOR PREVĂZUTE DE LEGE, SAU ALTFEL, PREVĂZUTE SAU NU, ÎN LEGĂTURĂ SAU CU PRIVIRE LA:

(a) UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU;

(b) ORICE CORUPERE SAU PIERDERE DE DATE;

(c) ORICE INCAPACITATE DE A ACCESA SITE-UL NOSTRU, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE LA, ORICE ÎNTRERUPERI, SUSPENDĂRI SAU RETRAGERI ALE SITE-ULUI NOSTRU (ORICARE AR FI MOTIVUL);

(d) ORICE UTILIZARE A ORICĂRUI CONȚINUT SAU MATERIAL DE PE SITE-ULUL NOSTRU, INCLUZÂND ORICE DECIZII AȚI FĂCUTĂ PE BAZA ACESTUI CONȚINUT SAU MATERIAL;

(e) ORICE PIERDERE DE ECONOMII, PROFITURI, VÂNZĂRI, AFACERI SAU VENITURI;

(f) ORICE ATINGERE REPUTAȚIEI

(g) ORICE ALTE PIERDERI SECUNDARE, SUCCESIVE SAU INDIRECTE,

ȘI CHIAR DACĂ AM FOST AVERTIZAȚI DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE PIERDERI SAU DAUNE, FĂRĂ LIMITARE, VEȚI FI RESPONSABILI PENTRU COSTURILE DE REPARAȚII SAU CORECȚII ÎN CAZUL UNOR ASTFEL DE PIERDERI, DETERIORĂRI, COSTURI, CHELTUIELI SAU PENALITĂȚI.

NU VOM FI RESPONSABILI PENTRU NICIO DAUNĂ CARE AR FI PUTUT FI EVITATA PRIN URMAREA SFATULUI NOSTRU DE A APLICA O ACTUALIZARE OFERITA GRATUIT SAU PENTRU DAUNE CARE AU FOST CAUZATE DE DVS. DIN CAUZA CȘ NU AU FOST URMATE CORECT INSTRUCȚIUNILE DE INSTALARE SAU DE A AVEA CERINTELE MINIME RECOMANDATE DE NOI.

Sunteți de acord în mod explicit că nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de conținut sau comportament defăimător, ofensator sau ilegal al vreunei părți terțe și că riscul de vătămare sau deteriorare a celor de mai sus se bazează în întregime pe acțiunile dvs.

SUNTEȚI DE ACORD CĂ ÎN CAZUL ÎN CARE VI SE ADUC DAUNE SAU PIERDERI DIN SAU PRIN LEGĂTURĂ CU ACȚIUNILE SAU OMISIUNILE NOASTRE, ACELE DAUNE NU VOR CONSTITUI UN MOTIV VALID PENTRU A BLOCA ORICE EXPLOATARE A WEBSITE-ULUI, SERVICILOR, PROPRIETĂȚILOR, PRODUSELOR SAU ORICĂRUI ALT CONȚINUT DEȚINUT DE NOI.

În măsura în care oricare dintre prevederile acestei clauze 13 (EXCLUDERI ȘI LIMITĂRI ALE RĂSPUNDERII) sunt neaplicabile ca excluderi totale de răspundere, acestea vor fi interpretate ca limitări ale răspunderii, limitând răspunderea noastră față de dumneavoastră în cea mai mare măsură permisă de lege.

DESPĂGUBIRI.

Dvs. (și de asemenea orice parte terțăpentru care sau în numele căreia gestionați un cont sau o activitate pe website-ul nostru) sunteți de acord să ne apărați (la cererea noastră), să ne despăgubiți față de orice revendicare, datorie, daună, cheltuială, inclusiv, și fără limitare la, onorariile și costurile legale, care rezultă din sau în orice fel sunt legate de oricare dintre următoarele (inclusiv ca urmare a activităților dvs. directe pe website sau a celor efectuate în numele dvs.):

(a) încărcarea de material de către dvs., accesarea sau utilizarea site-ului web;

(b) încălcarea sau presupusa încălcare a acestor Termeni de utilizare;

(c) încălcarea drepturilor terților, inclusiv, fără a se limita la, încălcarea a oricărui drept de proprietate intelectuală, publicitate, confidențialitate, proprietate sau drept la o viață privată;

(d) încălcarea oricăror legi, reguli, reglementări, coduri, statute, ordonanțe sau ordine ale oricărei autorități guvernamentale și cvasi-guvernamentale, incluzând, fără limitare la, toate autoritățile de reglementare, administrative și legislative; sau

(e) orice denaturare făcută de dvs. a conținutului website-ului

f) veți coopera pe deplin cand sunteți solicitat de noi în apărarea oricărei reclamații. Ne rezervăm dreptul de a ne asuma apărarea exclusivă și controlul oricărei chestiuni supuse despăgubirii de către dvs.

RESPUNDERI.

WEBSITE-UL ESTE FURNIZAT ÎN BAZA PRINCIPIILOR „EXACT CUM A FOST CREAT”, „CÂND ESTE DISPONIBIL” ȘI „CU TOATE DEFECTELE AFERENTE”. ÎN MĂSURA ÎN CARE ACEST LUCRU ESTE PERMIS DE LEGE, NU FACEM NICIO DECLARAȚIE SAU GARANȚIE SAU NICI O CONFIRMARE DE ORICE FEL, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, CU PRIVIRE LA:

(A) SERVICIUL;

(B) CONȚINUTUL WEBSITE-ULUI;

(C) CONȚINUTUL UTILIZATORILOR; SAU

(D) SECURITATEA ASOCIATĂ CU TRANSMITEREA DE INFORMAȚII CĂTRE WEBSITE.

ÎN PLUS, REPUDIEM TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANȚIILE DE VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP, DE INEXISTENȚĂ A UNEI CONTRAFACERI, DE TITLU, DE INTEGRARE CU ORICE SISTEM ȘI DE SIGURANȚĂ ÎMPOTRIVA VIRUȘILOR.

NU REPREZENTĂM SAU GARANTĂM FAPTUL CĂ SERVICIILE VOR FI FĂRĂ ERORI SAU NEÎNTRERUPTE, CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE SAU CĂ SERVICIUL SAU SERVERUL CARE FACE SERVICIUL DISPONIBIL ESTE LIPSIT DE COMPONENTE DĂUNĂTOARE, INCLUSIV, ȘI FĂRĂ LIMITARE LA, VIRUȘI. NU FACEM NICI O DECLARAȚIE SAU GARANȚIE CĂ INFORMAȚIILE (INCLUSIV ORICE INSTRUCȚIUNI) DESPRE SERVICII SUNT CORECTE, COMPLETE SAU UTILE. ACCEPTAȚI FAPTUL CĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A WEBSITE-ULUI SE REALIZEAZĂ PRIN RISCUL ASUMAT DE CĂTRE DVS. NU GARANTĂM CĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A WEBSITE-ULUI ESTE LEGALĂ ÎN ORICE JURISDICȚIE SPECIALĂ ȘI REPUDIEM ÎN MOD EXPRES ASTFEL DE GARANȚII. ANUMITE JURISDICȚII LIMITEAZĂ SAU NU PERMIT RENUNȚAREA LA GARANȚII IMPLICITE SAU LA ALTE GARANȚII, ASTFEL ÎNCÂT EXCLUDEREA DE RĂSPUNDERE DE MAI SUS NU VI SE APLICĂ ÎN MĂSURA ÎN CARE LEGEA RESPECTIVĂ ESTE VALABILĂ PENTRU DVS. ȘI PENTRU ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE.

PRIN ACCESAREA SAU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI, REPREZENTAȚI ȘI CONFIRMAȚI FAPTUL CĂ ACTIVITĂȚILE DVS. SUNT LEGALE ÎN FIECARE JURISDICȚIE ÎN CARE ACCESAȚI SAU UTILIZAȚI ACEST SERVICIU.

NU SUSȚINEM NICI UN CONȚINUT DE PE ACEST SITE ȘI ÎN MOD EXPRES NEGĂM ORICE RESPONSABILITATE SAU RESPONSABILITATE FAȚĂ DE ORICE PERSOANĂ SAU ENTITATE PENTRU ORICE PIERDERE, DAUNĂ (REALĂ, PUNITIVĂ SAU ALT TIP DE DAUNĂ), PREJUDICIU, REVENDICARE, RĂSPUNDERE SAU ALTELE DE ORICE NATURĂ BAZATĂ PE SAU REZULTATĂ DIN ORICE CONȚINUT AFIȘAT PE ACEST SITE.

Restricții de vârstă privind utilizarea site-ului nostru.

Website-ul nostru și toate produsele sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul site-ului web nu sunt destinate utilizării de către persoane cu vârsta sub 18 ani.

DACĂ AVEȚI VÂRSTA SUB 18 ANI, TREBUIE SĂ NU UTILIZAȚI SITE-UL NOSTRU, SĂ ACHIZIȚIONAȚI SAU SĂ ÎNCERCAȚI SĂ CUMPĂRAȚI VREUNUL DINTRE PRODUSELE SAU SERVICIILE NOASTRE SAU SĂ NE FURNIZAȚI ORICE INFORMAȚII DESPRE DVS. SAU DESPRE ORICINE ALTCINEVA.

Nu prelucram intenționat date despre orice persoană care nu a împlinit vârsta de 18 ani.

Legea și jurisdicția.

Acești termeni de utilizare, toate documentele la care se referă și eventualele litigii apărute din sau în legătură cu acestea sau orice alte documente la care se referă, fie contractuale sau necontractuale, vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legea din România.

Instanțele din România au competența exclusivă asupra oricărei reclamații sau a litigiilor care decurg din sau în legătură cu acești termeni de utilizare și orice documente la care fac referire.

X
𝐑𝐄𝐃𝐔𝐂𝐄𝐑𝐈 pentru toate produsele din categorie Colectia Noua 2022. Transport Gratuit. -38 Zile 4 Ore 59 Minute 3 Secunde