Cărucior de cumpărături

0

Niciun produs în coș

Continuă cumpărăturile

Cum sa integrezi piesele de mobilier in atmosfera Craciunului

0 Comentarii
Cum sa integrezi piesele de mobilier in atmosfera Craciunului

Accesoriile si decoratiunile sunt esentiale pentru a crea un cadru festiv in locuinta noastra. Ele contribuie la o atmosfera calda si aduc magia sarbatorilor in casa noastra. Aceasta perioada magica poate fi reflectata in moduri creative si estetice in design-ul interior al casei, prin alegerea atenta a pieselor de mobilier.

Pentru a realiza o decorare eficienta, avem nevoie de idei creative pentru a integra mobilierul in amenajarile specifice sarbatorilor de iarna. Acest articol ofera cateva sugestii interesante pentru a atinge acest obiectiv.

 

Decoreaza-ti dormitorul!

Gama noastra de dormitoare este conceputa pentru a asigura odihna de calitate si spatii de depozitare eficiente. Cu toate acestea, colectiile pot fi integrate perfect in atmosfera Craciunului.

Paturile tapitate pot fi decorate cu asternuturi calduroase si pufoase sau cu imprimeuri specifice sarbatorilor de iarna.

Luminitele, ghirlandele si alte decoratiuni se potrivesc perfect cu mobilierul deschis la culoare. De asmenea, modelele care imita lemnul masiv completeaza armonios obiectele handmade, precum cele confectionate din crengute sau conuri de brad.

 

Adu magia sarbatorilor in living-ul tau!

Living-ul este locul unde familia se aduna pentru masa de Craciun si unde se servesc cele mai bune retete de sarbatori. Seturile noastre de masa cu scaune pentru dining ofera un spatiu generos pentru  servirea preparatelor si se pot integra perfect in decorul festiv. 

Ghirlandele, lumanarile parfumate si alte ornamente de Craciun vor arata minunat asezate pe o masa incapatoare. Accentele colorate specifice Craciunului, vesela si canile cu imprimeuri originale si atragatoare completeaza atmosfera festiva.

Totodata, livingul este inima casei si trebuie sa reflecte spiritul sarbatorilor de iarna. Aici impodobim bradul, deschidem cadourile si petrecem momente placute in serile friguroase, probabil la semineu. Modelele noastre canapele pentru living, biblioteci si masute pentru cafea sunt alese inclusiv pentru a transmite caldura, confortul si atmosfera primitoare a incaperilor decorate pentru Craciun.

Pe langa brad, exista numeroase posibilitati de decorare in living. Sosetele agatate la fereastra sau de semineu, ghirlandele la usi sau ferestre, tapetele cu modele specifice sarbatorilor si pernele cu accente de Craciun sunt doar cateva idei

 

Foloseste culori si texturi potrivite

Indiferent de spatiul pe care il decorezi, folosirea culorilor potrivite este esentiala. Rosu, verde, auriu si alb sunt nuanțele traditionale ale Craciunului. Alege texturi care sa ofere senzatia de caldura si confort. Pastreaza mobilierul in nuante neutre pentru a crea un echilibru intre elementele de Craciun si aspectul general al incaperii.

 

Pastreaza echilibrul si simplitatea

Chiar daca te lasi prins de magia Craciunului, incearca sa pastrezi un echilibru in decor. Prea multe decoratiuni pot crea un aspect aglomerat. Fii strategic in alegerea si plasarea pieselor de mobilier si a decoratiunilor, astfel incat sa pastrezi o atmosfera placuta si ordonata.